Tjänster

AtlasPROfilax


Konsultation och undersökning av atlaskotan.  Korrigering av Atlaskotan.  OBS! Om ni efter konsultationen väljer att inte korrigera er atlaskota, är konsultationen gratis.

Behandlingstid:

Ca 30-60 min (återbesök ingår)

Efterbehandling


Efterbehandling efter korrigering av atlaskotan med frekvensmaskiner, IRmadrass, wellnesswib och fasciamassage med triggerpunkter.

Valbara behandlingstider:

30, 45 eller 60 min

Massage, Mindmassage, koppning och Fasciamassage


Mjuk eller djupgående massage med eller utan eteriska oljor.


Fasciamassage är en väldigt djupgående massage. Först frigörs bindväven med händerna, sedan masseras musklerna djupt med fasciaredskap.


Mindmassage är en unik behandlingsform som kombinerar mindfulness och klassisk massage.

Under massagen vägleds du, att vara medvetet närvarande, av en röst på en CD-skiva. Du och massören pratar inte med varandra under behandlingen. Detta ger dig möjlighet att slappna av i både kropp och sinne.


Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven.

Valbar behandlingstid:

40 min

Kostrådgivning , IR behandling


Välkommen att boka en kortare kostrådgivning, om du vill utföra den digitalt så kontakta mig på telefon och mail.

Nytt för 2022 är en IRmadrass med flera olika effekter som är utvecklade av NASA. Den innnehåller även läkande stenar och energiljus. Läs mer om denna på: https://c1pro.se/pemf-ir-madrass/#Mer-information  

Valbar behandlingstid:

30 min x 4 ggr eller kortare kostrådgivning 45 min